Diepere Genezing van de menselijke geest, Ruth Hawkey, ISBN: 9789077412831

SKU: 9789492259295
Vorige Item 11 of 16 Volgende
€ 9,90 (including 9% VAT)
Stock 72 pcs.

This book is written in  Dutch

Velen lijden aan een gebroken geest, een verontreinigende geest, een verweesde geest, een uitgehongerde geest... Ze leven als geestelijke bedelaars.

Het is bewezen dat legio gelovigen geen volledig herstel ontvangen en daardoor hun bestemming in God missen, omdat hun geest niet of slechts ten dele zijn werk doet. Ze blijven steken in de woestijn.

Wat is nu eigenlijk de menselijke geest? Kan onze geest onze ziel en ons lichaam beïnvloeden? In welke mate is mijn welzijn afhankelijk van mijn geest?

Een beschadigde geest (geweten, de intuïtie) kan de ziel (wil, verstand en emoties) en het lichaam niet voldoende ondersteunen. Om tot volledig en blijvend herstel te komen, is totale genezing nodig naar geest, ziel en lichaam!

 

Ruth Hawkey heeft een opleiding genoten aan de universiteit van Durham. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van genezing en bevrijding van diepe trauma's. Ze leidde onder meer samen met haar man Ellel Ministries in Canada. Haar inzichten gaan duidelijker verder en dieper dan die van de meeste hulpverleners.

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2015 - 2021 Ellel Media | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore